Vlees met Passie! Een koe van onze boerderij is rustig gegroeid en heeft een randje vet! Dan is het vlees echt rijp en smaakvol, van dit vlees hoeft u niet veel te eten om een voldaan gevoel te krijgen. Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter voor de ambachtelijke slager die zich wil onderscheiden van de massa. Vlees voor elk restaurant betaalbaar en een feest voor de kok om met te werken.
De dieren krijgen een mengsel van een tiental speciaal geselecteerde voeders te eten,Het voer veelal uit onze eigen Vierambachtspolder: gerst, tarwe, maïs, aardappel, hooi, luzerne, suikerbiet, borstel, gras, lijnzaden en eiwitten. Daarnaast kunnen ze ook in alle rust lekker buiten grazen en genieten van de goede dingen in het leven.
Aan de voet van het Braassemermeer lopen onze koeien op de aller beste grond van Nederland in de Vierambachtspolder. Deze polder heeft een hele gunstige grondslag, het laat heel goed vocht door (dus de koeien lopen altijd droog). De grond houdt heel goed voeding vast en geeft dus veel aan het speciaal geselecteerde gras, waardoor de koeien heel goed groeien en zich heel sterk, gezond en fijn voelen.